Dimitri Home

BBC Essential Mix

Kort throwbackje, lang geleden.. Ik was uitgenodigd om de world famous BBC Essential Mix te verzorgen. Vele grote namen waren mij voorgegaan dus ik voelde mij vereerd. Even een mixje maken, gewoon in eigen studio in Amsterdam, dus niks aan het handje. Een klein probleem… ik was er een ster in (en soms nog) om alles op het allerlaatste moment te doen. Zo ook het mixje maken. Een paar dagen voor de uitzending diende de digitale audio tape in hun bezit te zijn maar de dag voor het weekend was ie er nog steeds niet. Er kwam nooit een gastmix te laat binnen. Meerdere malen hing de BBC aan de telefoon met mijn booking agency om te vragen hoe het ermee zat. De avond voor de uitzending heb ik de mix gemaakt en omdat het te laat was om die op de post te doen heeft een van de dames van het boekingskantoor het persoonlijk in London afgeleverd. Een hoop stress maar wel met een voordeel.. onder die druk van dat laatste moment, die lijdensweg, presteer ik vaak het best. Check it out.. nog steeds leuk om te luisteren!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/13813028″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

13 April 2016 Uncategorised

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *